Hvem er jeg?

Vincent Consulting er en konsulentvirksomhed, der drives af Flemming Vestergaard.

Flemming Vincent Vestergaard

Jeg tilbyder en række konsulenttjenester inden for økonomistyring og ledelsesrapportering, både hvad angår virksomheder i “normal drift” og virksomheder i en “Turnaround” situation.

Jeg har ca. 25 års erhvervserfaring, og har bl.a. arbejdet som direktionsassistent, økonomichef og økonomidirektør, og forstår således at håndtere de udfordringer, som både virksomhedens ledelse og økonomiafdelingen står overfor. Det kan være alt fra at udarbejde simple KPI’er, til at håndtere komplekse udfordringer i ”det økonomiske maskinrum” – altid med fokus på at øge virksomhedens produktivitet.

Udover at være en sparringspartner for ledelsen, har mit fokus bl.a. været forbedre “det økonomiske maskinrum”, forretningsgange og ledelsesrapportering til gavn for virksomhedens ledelse. Jeg har også været projektleder på en række IT-projekter og været ansvarlig for sammenlægningen af to økonomiafdelinger i forbindelse med en fusion af to større virksomheder.

Jeg har læst HD i Regnskab og økonomistyring på Syddansk Universitet.

Ovennævnte kvalifikationer har givet mig et meget stort erfaringsgrundlag, indsigt og en god forretningsforståelse, som jeg kan trække på i de mange udfordringer, som økonomistyring byder på.